Direktlänk till inlägg 7 mars 2012
Detta måste vara en av de enklaste fiskrätterna jag gjort, går supersnabbt och är hur gott som helst.
Kräftgratinerad fisk 4port
Tillagningstid ca 30min
Du behöver:
500gr fiskfilé tex; hoki eller annan vit fisk
1 tsk salt
100gr kräftstjärtar
1-2 msk hackad dill (går lika bra med fryst som färsk)
1 paket kelda tomatsås (ca 4dl)
1 dl riven ost
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 225 grader.
Salta fiskfiléerna och vik dem dubbla om de är tunna.
2. Lägg dem i en smord ugnssäker form, strö över kräftstjärtar och dill.
3. Häll över såsen och strö över osten.
4. stek fisken i mitten av ugnen ca 20 min.
Eller tills fisken är klar.
Servera med kokt potatis eller ris.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|