Direktlänk till inlägg 7 mars 2012
FISKGRYTA MED RÖD CURRY
Tillagningstid ca; 20 min
Du behöver:
600gr Ryggfilé (vit fisk)
1 msk olja
400gr wokgrönsaker
1 burk färdig grytbas tex: röd curry
1 lime
GÖR SÅHÄR:
1. Om fisken är fryst, tina den så mycket att den kan delas i bitar.
2. Fräs wokgrönsalerna i oljan i en panna. Tillsätt grytbasen och koka upp.
3. Lägg i fisken och sjud ca 3 min eller tills fisken är klar.
4. skölj och riv skalet av limen och strö över grytan.
Servera med jasminris.
TIPS! Byt ut röd curry mot paneng om man önskar en hetare smak.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|