Direktlänk till inlägg 1 oktober 2018
Igår kväll sa jag till Edwin att jag skulle försöka pallra mig iväg till gymet imorse!
Sagt och gjort ställde jag klockan på 05.30 FRIVILLIGT liksom..
klockan ringde och tänkte att nää jag kan ju sova minst en timme till.. men 2min senare så kände jag mig förvånansvärt pigg!
Så tro de eller ej så lyckades jag palla mig iväg imorse. Otroligt stolt över mig själv som gick dit. Behöver verkligen komma igång ordentligt, för drygt ett år sen när jag började jobba senare ibland så brukade jag gå dit på morgonen och liksom få träningen avklarad för dagen.
Så imorse var första gången detta år (som nästan är slut).
Idag blev det fisk i ugn till middag här hemma! En riktig enkel och god fiskrätt. Perfekt om man har lite tight om tid att stå och laga mat.
Denna kan man förbereda kvällen innan.
Man lägger fisken i en typ marinad som sen också blir såsen till fisken. Som blir godast när den får ligga.
Så nu när jag kom hem var det bara att sätta på ugnen och in med fisken.
Detta recept är för 2p.
Jag använde två fiskblock och dubblade såsen x3 som blev perfekt.
Du behöver:
300gr fisk (vit fisk typ torsk)
1msk olja
2msk vatten
2msk chilisås
1msk tomatpuré
1krm salt
1krm timjan
1krm citronpeppar
1 pressad vitlöksklyfta.
Blanda ihop marinaden och häll över fisken, använd samma form som den ska tillagas i.
Låt ligga minst 15min gärna längre.
Tillaga i ugn 175-200 grader ca 25min.
Fisken ska vara vit när den är klar.
Servera med ris och en sallad.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 | 18 |
19 |
20 | 21 | |||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 | 28 |
|||
29 |
30 |
31 | |||||||
|